01

Med närhet till restauranger, hotell och allt vad ett företagande centralt i staden innebär är T22 en sweetspot för kreativitet, affärer och kunskapsutbyte.

kok.jpg
kok.jpg
FLEXIBILITET

På T22 hyr ni ett skrivbord eller ett helt rum om ni är många. Ni har tillgång till gemensamma grupp- och konferensrum, WiFi, skrivare, förvaringsskåp - och givetvis gott kaffe. Ni tar med er egen dator, allt annat finns på plats. Bekvämt och smidigt. Lokalerna är nya, moderna och representativa för att ta emot kunder och affärskontakter.  

 

Dessutom får ni genast ett 40-tal nya schyssta samarbetsparners i ert närverk.

GEMENSKAP & NÄTVERK

Gemensamma ytor för häng. Ibland vill man bara sitta i en soffa eller på en terrass om solen skiner.  Här finns det många utrymmen förutom fina skrivord där man kan slå sig ned med en kopp kaffe.

Gemensamma aktiviteter. Vi tror det blir roligare av att göra saker tillsammans. På T22 har du möjlighet att exempelvis delta, eller själv hålla i mer eller mindre spontana föreläsningar (eller brownbags som vi kallar dem), hänga med på lunchträningar och ta del av andra aktiviteter som regelbundet anordnas.

Nätverket. Det är bra att sitta tillsammans med andra liknade bolag. En dag behöver du någons hjälp, då är det inte svårare än att kila över till grannen och fråga. Och en annan dag behöver grannen dina skills. Det är lätt att samarbeta när man sitter tillsammans. När coworking är som bäst.

fatoljer.jpg