top of page

01

Med närhet till restauranger, hotell och allt vad ett företagande centralt i staden innebär är T22 en sweetspot för kreativitet, affärer och kunskapsutbyte.

kok.jpg
FRS02779.jpg
FLEXIBILITET

T22 är coworking mitt i centra Luleå. Verkligen mitt i centrum bland butiker, restauranger, gym och allt som behövs för en bekväm arbetsvardag.

 

Vi har flexibla medlemskap som passar för flesta behov.  Hos oss kan ni ha allt från ett eget skrivbord i mysigt kontorslandskap, medlemskap för arbete i vår fina arbetslounge såväl som en eller flera privata studios om ni är flera.

 

Gemensamt har ni tillgång grupp- och konferensrum, WiFi (eller trådat internet), skrivare, förvaringsskåp - och givetvis gott kaffe. Ni tar med er egen dator, allt annat finns på plats. Bekvämt och smidigt. Lokalerna är nya, moderna och representativa för att ta emot kunder och affärskontakter.

 

I takt med att er verksamhet växer kan ni lägga till medlemskap och fortsätta er företagsresa friktionsfritt och bekvämt. 

 

Dessutom får ni genast ett 40-tal nya schyssta samarbetspartners i ert nätverk.

FRS02743.jpg
GEMENSKAP & NÄTVERK

Gemensamma ytor för häng och sköna surr. Ibland vill man bara sitta i en soffa och titta ut på vardagen nedanför eller mer lättsamt prata igenom någon idé eller projekt. Här finns det många utrymmen förutom fina skrivord där man kan slå sig ned med en kopp kaffe.

Gemensamma aktiviteter. Vi tror det blir roligare av att göra saker tillsammans. På T22 har du möjlighet att exempelvis delta, eller själv hålla i mer eller mindre spontana föreläsningar (eller brownbags som vi kallar dem), hänga med på lunchträningar och ta del av andra aktiviteter som regelbundet anordnas.

Nätverket. Det är bra att sitta tillsammans med andra liknade bolag. En dag behöver du någons hjälp, då är det inte svårare än att kila över till grannen och fråga. Och en annan dag behöver grannen dina skills. Det är lätt att samarbeta när man sitter tillsammans. När coworking är som bäst.

FRS02733.jpg
bottom of page