top of page

02

Våra medlemskap

Det ska vara bekvämt, effektivt och flexibelt att verka från T22. Din arbetsvardag ska både berika och underlätta. Vi erbjuder medlemskap för de flesta situationer.​

För dig som ofta arbetar hemifrån, eller har många kundbesök är våra loungemedlemskap en både praktisk och smart lösning som ger er tillgång till vår fina arbetslounge och gemensamma utrymmen för möten och diskussioner.

Frilansaren eller satellitjobbaren kanske föredrar ett eget skrivord för skärm, tangentbord och familjebilden. Då passar våra deskmedlemskap som handen i handsken. Ditt egna skrivbord i landskapsmiljö tillsammans med andra sköna medlemmar.

För er som är flera är våra studiomedlemskap det perfekta valet. Här får ni förutom tillgång till gemensamma mötesrum även ert egna privata kontor.

 

 

​Läs mer om våra medlemskap här nedan.​

 

 

Möten
FRS02727.jpg

I alla medlemskap ingår access till allmäna utrymmen, bokningsbara mötesrum, WiFi, skrivartjänst, frukostar & frukt, T22 event och givetvis obegränsat med kaffe.

FRS02674_edited.png

Vill du veta mer?

Vil du du få ett affärsförslag, komma på besök, veta mer om vad vi har ledigt och hur just din verksamhet skulle kunna fungera på T22? 

Kontakta oss 

bottom of page